fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir

Il·lustració científica de dues vistes de la formiga obrera de l’espècie Veromessor pergandei i un detall del cap. Feta per a un biòleg de Mèxic.

Una espècie de formiga nativa del sud-oest dels Estats Units i també de Baixa Califòrnia, Mèxic.

Il·lustració grandària DIN A4. Des de l’esbós, fet en digital, el calc i la il·lustració feta a mà amb retoladors de punta de fibra i tinta xinesa.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions