fbpx
isa loureiro

isa loureiro

Una criatura creativa nascuda en un poble del nord de Portugal, a prop de les línies que dibuixa i desdibuixa el mar, va continuar els seus estudis en la carrera de Disseny de la Universitat d'Aveiro per exercir després professionalment en un estudi de disseny a Barcelona durant 7 anys en el qual va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior.

Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats realitzant el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. A dia d'avui treballa com Dissenyadora i Il·lustradora freelance, sempre llista a involucrar-se en projectes o comissions que posin a prova la seva imaginació i la seva mà.
Compartir

Vulpes vulpes, Guineu vermella, dibuixat amb tècnica de scratchboard. © isa loureiro 2019

Il·lustració de crani de guineu vermella, amb tècnica de puntejat. © isa loureiro 2019

Aquestes il·lustracions van ser fetes durant el curs de Ilustra la Ciencia 8, de Illustraciencia, en el Cosmo Caixa de Barcelona.
Per a la primera il·lustració es va utilitzar la tècnica de scratchboard que consisteix en una cartolina que porta una capa de gesso blanc i una altra de tinta negra per damunt. La il·lustració es fa gratant la capa negra amb un ganivet, deixant la capa inferior, blanca, a vista.

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions