fbpx
Elisa Ancori

Elisa Ancori

Artista visual i il·lustradora de Barcelona.
Produeixo obra personal i treballo com a il·lustradora realitzant cobertes de novel·les i llibres il·lustrats per a un públic juvenil i adult.
Autora del llibre Madre Luna (Lunwerg) i Metamorfish · Tras los arrecifes (Mtm editors). Coautora de La Tierra inundada (Barlin libros) i Les faules de Fedre (Arola Editors).
També he col·laborat en diferents projectes de publicidat i moda realitzant dibuixos per el packaging de productes i videos promocionals.

Clients:
RBA Editorial, Editorial Salvat, Barlin Libros, Obscura Editorial, Estudio Morillas, Editorial Planeta, Copilotos Agency, Antonio Banderas Fragances, Carolina Herrera Fragances, Algar editorial, Diego Ojeda, Muevetulengua Editorial, Montana colors & Enrotlla't, Viña Pomal, Tv3, Conrad Roset & Codorniu, Alfaguara Editorial, Seix Barral editorial, Mtm Editores, Bromera Editorial, Rayo verde Editorial , Xeremier Francolí & Arola Editors, La Fábrica de sombreros, Proveedores textiles Inditex.

Compartir

Thule 2021
Autor: Aron Ra
Il·lustracions: Elisa Ancori
Idioma: castellà, català i anglès
Mides: 22 x 31 x 2 cm
Pàgines: 32

 

Tots els éssers vius compartim el mateix avantpassat comú. Si retrocedim a l’arbre de la vida, podem observar cada ramificació en un viatge retroactiu vertiginós per la història de l’evolució.
Aquesta obra ens recorda que tots venim del mateix lloc i que, al capdavall, no som més que un simi a la llarga i atzarosa cadena de la vida.

“Ets un tetràpode”

“Ets un mamífer”

“Ets un eterij”

“Ets un primat”

“Ets un simi”

Mes información a www.elisaancori.com

Altres il·lustracions Veure totes les il·lustracions