Luci Gutiérrez, Premi Gràffica 2017
Autor:  |  Publicat el  | 

La il·lustradora i sòcia de l’APIC Luci Gutiérrez ha estat guardonada amb el premi que concedeix cada any la prestigiosa publicació Graffica a tota una sèrie de creadors que destaquin per l’excel·lència del seu treball.

El jurat justifica així el premi:
El jurado ha decidido otorgar un Premio Gràffica 2017 a Luci Gutiérrez porque sus ilustraciones, elegantes e inteligentes recrean un mundo civilizado en el que nos gustaría vivir. Es admirable el compromiso de la ilustradora con la sociedad en la que vive y también con su propia obra, escogiendo aquellos encargos que le resultan más cercanos a sus intereses y dedicándose a investigar permanentemente. Luci Gutiérrez cuenta como nadie la perplejidad y la confusión que sufren los habitantes del mundo moderno y combate, con un humor muy personal, las situaciones de desigualdad y discriminación que se dan a nuestro alrededor.

Felicitats Luci!

(Consulta tota la informació aquí)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.