fbpx

Martes de Cuento. Pasaje a isla Imaginada, el llibre
Autor:  |  Publicat el  | 

Fa poques setmanes que ha sortit a la venda el llibre que he estat il·lustrant els últims mesos. El llibre es titula Martes de Cuento. Pasaje a Isla Imaginada.

martes-de-cuento-el-libro-emma-pumarola

Aquest llibre que avui us presento inclou 10 contes – 5 originals de l’autora Nona Escofet i 5 càssics – acompanyats per 16 il·lustracions meves.

Us explicaré quelcom curiós, un dels clàssics és Blancaneu i, quan vaig començar a crear el personatge em vaig adonar de la influència que Disney exerceix en la nostra imaginació, perquè… l’estava dibuixant amb les mateixes característiques que el personatge de la pel·lícula!: cabells curts i recollits, vestit de màniga curta inflada groc i blau… Em vaig enfadar amb mi mateixa i em vaig dir: «Emma, això no pot ser, has de dibuixar la teva Blancaneu. El conte només diu que té la pell blanca, llavis vermells i cabells negres, a partir d’aquí hi ha mil possibilitats de representació». Així que vaig fer un gran esforç per donar-li la volta, i estic molt contenta amb el resultat.

Al principi vaig tenir els meus dubtes – Disney ha fet molt de «mal» – i no veia clar que la gent sigués capaç d’identificar el personatge, però quan vam ensenyar la il·lustració als nens vam veure que de seguida endevinaven qui era, així que… repte superat!

Si voleu veure com vaig resoldre el tema de la Blancaneu mireu aquest vídeo sobre el procés de creació d’una il·lustració. També hi podreu veure algunes de les altres il·lustracions que he fet per Martes de Cuento. Pasaje a Isla Imaginada.

 

Si voleu un exemplar me’l podeu encarregar a mi o directament al blog de Martes de Cuento i el rebreu per correu.

 

O bé, si viviu a Barcelona, podeu passar a comprar-lo per:

Helefante Ediciones  (de dilluns a divendres de 10 a 13 h) • Gran Via Carles III, 53 Entl. 4a • 08028 – Barcelona • Tel. 935 343 506

Gráficas Trialba (de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 19 h)•  Diputació, 216 • 08011 Barcelona • Tel. 93 451 65 70

 

Pels que encara no ho sabeu, l’origen d’aquest llibre es Martes de Cuento, el blog creat per l’escriptora Nona Escofet per fomentar la lectura. És un gran recurs per a pares, professors i amants de la bona literatura. Us recomano que hi feu un cop d’ull i deixeu volar la imaginació amb els textos i les il·lustracions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.