fbpx

Projecte ‘Abrebox’ per a nens del municipi d’Abrera
Autor:  |  Publicat el  | 

L’Ajuntament d’Abrera va sol·licitar una sèrie d’il·lustracions per donar a conèixer el poble a les famílies amb nadons empadronats al municipi. Acompanyat d’informació pràctica (registre, ajuts,…) juntament amb un objecte regal i tot en un packaging disposat perquè el propi alcalde el pogués lliurar a les famílies.

Vaig decidir donar forma i discurs a tot el projecte a partir de la peça més important, el llibre. Després d’haver creat un naming pel projecte (Abrebox) vaig dissenyar un patró d’elements infantils i del municipi per al regal, una muselina, i els quals es repetirien juntament amb els suports del projecte, que incloïa una carpeta per a recollir la informació pràctica i tot dins d’un packaging en kraft reutilitzable.

Així doncs, una vegada estudiats els espais i esdeveniments més significatius, vaig il·lustrar i escriure un àlbum, intentant ser inclusiva amb tot tipus de famílies com a personatges principals, els quals viatgen per Abrera al llarg de les 4 estacions. Un recorregut per esdeveniments com la Festa Major, el Carnestoltes o el Nadal i sempre acompanyat d’activitats, anècdotes i fotografies per fer amb la família.

Per a la producció, el packaging reutilitzables es va fabricar en kraft amb serigrafia a dos colors amb elements del municipi i nens, a més de la carpeta amb els mateixos acabats. També una muselina estampada a 1 tinta (amb el color corporatiu de l’Ajuntament) i l’àlbum infantil, pedra angular del projecte, amb impressió en offset a 4 tintes i enquadernació rústica fresada.

Projecte ‘Abrebox’ per a nens del municipi d’Abrera
Projecte ‘Abrebox’ per a nens del municipi d’Abrera
Projecte ‘Abrebox’ per a nens del municipi d’Abrera
Projecte ‘Abrebox’ per a nens del municipi d’Abrera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.