fbpx

Sonia Alins, membre de l’APIC, seleccionada en els WIA 2018
Autor:  |  Publicat el  | 

La il·lustradora catalana Sonia Alins, membre de l’APIC, ha entrat en la selecció final dels World Illustration Awards 2018 amb un conjunt d’obres pertanyents a la seva col·lecció “Dones d’aigua“.

The Association Of Illustrators (The AOI) ha donat a conèixer recentment la llista d’obres seleccionades dels World Illustration Awards 2018, els premis d’il·lustració amb jurat més prestigiosos a nivell mundial.

S’ han seleccionat 200 projectes a partir d’un total de 3.300 projectes presentats (fins a 1.000 més que l’any passat), procedents de 75 països. Aquests 200 projectes seleccionats apareixen ja al web de The AOI i posteriorment apareixeran en un catàleg imprès que es distribueix a més de 1.300 importants empreses i clients en tot el món.

A més d’això, els guanyadors seran exposats a Somerset House. L’exposició després estarà de gira a diferents ciutats del Regne Unit i internacionalment, comptant amb una afluència total de més de 50,000 visitants en el transcurs de l’any.

La selecció en els World Illustration Awards és el primer reconeixement que Sonia Alins rep el 2018, després d’un any 2017 ple de premis: dues medalles d’or al Salon des Beaux Arts 2017 de París, segon lloc en els EWAAC a Londres, Bronze A’Design Award a Milà, a més de resultar seleccionada en diversos certàmens, com els organitzats per les associacions d’il·lustradors de Los Angeles, New York o els Latin american illustration.

Sonia Alins és una il·lustradora i artista lleidatana centrada en la creació de peces d’art (sovint tridimensionals) amb una narració poètica de naturalesa surrealista amb la qual aborda els seus sentiments, desitjos, somnis i malsons. Sonia fa un ús extensiu de la figura humana (majoritàriament femenina) i, al mateix temps, explora l’expressivitat d’elements com la transparència i el desenfocament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.