Sonia Alins, sòcia de l’APIC, guanya un Gold Award a Frankfurt
Autor:  |  Publicat el  | 

La il·lustradora catalana guanya el màxim guardó de la categoria de Publicitat i il·lustració editorial dintre del certamen internacional Global Illustration Award 2018, organitzat per la Fira del llibre de Frankfut.

Sonia Alins, que havia estat seleccionada per partida doble a la categoria d’Il·lustració editorial i publicitària, ha obtingut el preuat Gold Award per la publicació de quatre obres de la seva col·lecció “Dones d’aiguaen un reportatge del magazine alemany Zeit Wissen. Durant la cerimònia de lliurament de premis, que va tenir lloc aFrankfurt Pavillion de la Fira del Llibre de Frankfurt el passat dimecres 10 d’octubre, Sonia Alins va rebre el trofeu i certificat que l’acrediten com a guanyadora del Gold Award en la categoria de Publicitat i il·lustració editorial de la 3a edició dels Global Illustration Award.

Tercera edició del certamen internacional Global Illustration Award

Amb el lliurament de premis, esdeveniment que va comptar amb la participació de personalitats tan conegudes en el món de la il·lustració com el professor de l’Escola d’Art de Cambridge Martin Salisbury o les il·lustradores Kveta Pacovska i Kitty Crowther, es tanca la tercera edició del certamen global Illustration Award. El certamen, organitzat per La Frankfurt Book Fair, ICIA i la plataforma Illusalon, havia rebut aquest any més de 8000 projectes il·lustrats de fins a 43 països diferents. El jurat d’aquesta tercera edició del Global Illustration Award, compost per experts del sector procedents d’Alemanya, Rússia, Malàisia i la Xina, es va reunir el passat mes d’agost a Beijing (Xina) per fer, en primer lloc, una selecció prèvia dels 100 millors projectes presentats. A partir d’aquesta selecció, el jurat va escollir la llista definitiva de les obres premiades en les diferents categories, una selecció final que inclou 15 reconeixements a l’excel·lència, 5 medalles d’or (una per cada categoria del concurs) i 1 gran premi.

Sonia Alins suma un nou reconeixement internacional.

La notícia d’aquest nou reconeixement internacional a les obres de la il·lustradora Sonia Alins arriba mesos després de la seva selecció en el certamen World Illustration Awards 2018, gràcies a la qual la seva obra The swimmers està de gira per diferents ciutats del Regne Unit. A això cal afegir els nombrosos premis i mencions obtinguts en el transcurs de 2017, amb dues medalles d’or obtingudes aSalon des Beaux Arts 2017 a Paris, el Segon Premi als East-West Art Award 2017, un Bronze A’Design Award 2017 i la seva selecció als Illustration West 56 (Los Angeles), als New York Society of Illustrators Annual 60, Selected Winner a els 6è Latin American Illustration i Merit Winner al 3×3 International Illustration Show nº 14.

Un comentari a “Sonia Alins, sòcia de l’APIC, guanya un Gold Award a Frankfurt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Associació Professional d’Il·lustradors  de Catalunya
Finalitat Tractarem les seves dades per publicar els seus comentaris
Drets dels titulars D’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al registre d’entrada a info@apic.es

Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui aquí

.